Telefoon & e-mail

T. 045 - 5 717 777
E. info@dimensionreizen.nl

Bekijk alle contactinformatie »

 

Dimension Travel in Style

Met meer dan 30 jaar ervaring in exclusieve vakanties staan wij garant voor uw droomvakantie op maat. Dimension Travel in Style is onderdeel van Reisburo Paul Crombag. Vanzelfsprekend voldoen wij aan alle garantievoorwaarden en zijn dan ook aangesloten bij de SGR, het ANVR en het Calamiteitenfonds. Wij zijn een luxe reisbureau dat graag maatwerk levert.

Dimension Travel in Style is gespecialiseerd in het organiseren van prachtige rondreizen en het samenstellen van reizen naar exotische bestemmingen. Wij bieden de ultieme huwelijksreis, reserveren de mooiste safari en brengen u naar de meest bijzondere duiklocatie. Een vakantie om nooit te vergeten.

Laat u inspireren door de bestemmingen en accommodaties die wij voor u selecteren. 'Hand picked' zoals de Engelsen zeggen. Onze vakanties zijn stuk voor stuk uniek en enig in hun soort. Toch hebben ze iets gemeen: u waant zich telkens in het paradijs.

Via onze website kunt u online kennismaken met de verschillende reizen en met de door ons geselecteerde accommodaties. Al onze medewerkers zijn bekend met onze bestemmingen en zitten klaar om uw telefoon of e-mail geheel vrijblijvend te beantwoorden.. Op basis van uw wensen en onze kennis en ervaringen stellen wij uw droomreis samen.

Om u comfortabel naar de plaats van bestemming te brengen maken wij gebruik van de betere luchtvaartmaatschappijen met vertrek vanaf alle internationale luchthavens.

Dimension Travel in Style is als onderdeel van Reisburo Paul Crombag aangesloten bij de SGR en het ANVR respectievelijk onder de nummers 3443 en 4574.

Aanbiedingen
Six Senses Laamu *****+ Six Senses Laamu *****+
Indische Oceaan
Malediven

Verblijf 1 week inclusief vlucht vanaf €2870,- per persoon.

Aanbieding

Mangobay**** Mangobay****
Caribisch gebied
Barbados

Verblijf 1 week inclusief vlucht vanaf €2049,- per persoon.

Aanbieding