Telefoon & e-mail

T. 045 - 5 717 777
E. info@dimensionreizen.nl

Bekijk alle contactinformatie »

Barbados & NYC

1 oktober 2012

Barbados & NYC De perfecte combinatie, Bruisend Barbados en “the city that never sleeps” New York!

Barbados & NYC
De perfecte combinatie, Bruisend Barbados en “the city that never sleeps” New York!

Deze 12 daagse reis combineert een bezoek aan NYC met een strandvakantie op Barbados. Vanaf Amsterdam vliegt u naar NYC, hier verblijf u 3 nachten in een toeristenklasse hotel centraal gelegen in Manhattan. U heeft alle tijd om de bekende bezienswaardigheden van deze metropool te bezichtigen, te winkelen en eten in enkele van de vele fantastische restaurants.

Vervolgens vliegt u door naar Barbados, gelegen in het zuiden van de Caraïben, een ideale plek voor een strandvakantie. Barbados biedt echter meer dan een overvloed aan zon, turquoise zee en hagelwitte stranden. Daarnaast heeft het een boeiende cultuur, een bruisend nachtleven en toprestaurants. Het is een echte surfbestemming maar andere (water) sporters en golfliefhebbers gaan zich zeker niet vervelen. De spontane bevolking nodigt u uit met hen te genieten van Caribische lifestyle op z’n best
U verblijft 7 nachten in het Bougainvillea Beach Resort ****. Direct aan een prachtig wit zandstrand gelegen en op 5 minuten van het levendige St Lawrence Gap, de perfecte locatie voor een onvergetelijke vakantie. Naast het strand beschikt het kleinschalige hotel over 3 zwembaden met grote zonneterrassen. Verder is er een Spa & fitness centrum en is er een uitgebreid aanbod van watersporten. Gastronomisch genieten doet u in 2 restaurants en een bar.

Inbegrepen:
• Retourvlucht vanaf Amsterdam naar Barbados met op de heenweg een stop-over in New York.
• 3 overnachtingen in NYC in een toeristenklasse hotel centraal gelegen in Manhattan in een tweepersoonskamer op basis van logies.
• Transfer op Barbados van de luchthaven naar het hotel en retour.
• 7 overnachtingen in het Bougainvillea Beach Resort op Barbados in een tweepersoonskamer op basis van logies.
Prijs vanaf: € 1950,- per persoon

Deze reis is ook met afwijkende reisduur te boeken of met verblijf in een ander hotel op Barbados. Neem contact op met Dimension Travel in Style voor meer informatie


Auteur: Webmaster

« Terug naar het overzicht